Paul Kobus, Bouw & Onderhoud

We hebben een kleine opsomming gemaakt van de werkzaamheden die we als Paul Kobus, Bouw en Onderhoud o.a. voor u kunnen uitvoeren, staat de door u geplande klus hier niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

Metselwerken:

Of het nu gaat om kleine of grote metselwerkzaamheden we kunnen alles voor uw uitvoeren, complete woningen of enkel een schuurtje. Ook kunnen wij metselrenovatie voor u uitvoeren, is de muur oud en/of gescheurd we zullen het vakkundig voor u renoveren en toonbaar maken.

metsel

Voegwerken:

Voor vele mensen is een voeg een voeg, voor de vakman zeker niet en het is juist de voeg die de woning “maakt” of “breekt”. Met Paul Kobus bent u aan het juiste adres, graag bespreekt hij samen met u wat de mogelijkheden zijn. Gaat het om o.a. een snij, knip of een terug gehouden voeg hij maakt uw woning weer als “nieuw”.

Voeger

Lijmen:

Dit klinkt u wellicht vreemd in de oren maar is iets wat veel wordt toegepast bij verbouwingen en/of renovatie van bijv woningen. Wilt u een extra slaapkamer gerealiseerd hebben is dit ook voor u wellicht de simpelste optie, met Paul Kobus als vakman is ook deze klus geen probleem voor hem.

lijmen

Gevelreiniging:

Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

gevelreiniging

Impregneren:

Wist u dat veel vocht problemen die men kent aan de binnenkant van uw woning vaak voorkomen had kunnen worden door impregneren….. Schoorsten boven op woning staan bloot aan weer en wind en daardoor het eerst in aanmerking komen van stenen die niet meer de bescherming geven dan toen de schoorsteen opgemetseld is. Door de schoorsteen en natuurlijk ook uw gevel tijdig te laten impregneren kunt u veel vocht problemen voorkomen.

impregneren

Gevelrenovatie:

Gevelrenoatie komt veel voor bij de oudere woningen, men wil de oude uitstraling vervangen door een ietwat nieuwere “look”, dit kan op vele manieren geschieden. Men kan een nieuwe buitenmuur optrekken, andere kozijnen maar ook kan de gevel betimmerd worden met hout of andere beplatingen. ook wordt er gekozen voor opnieuw laten stuken van de gevel graag informeren we u welke opties voor uw woning voorhanden zijn.

renovatie

Verbouwingen:

Wat verstaat men onder verbouwing….voor de een complete renovatie van de woning voor de ander het vernieuwen van de toiletgroep, kortom deze rubriek is ruim en bijna niet te omschrijven.

verbouw

Nieuwbouw:

Samen met Paul kunt u overleggen welke mogelijkheden er zijn om tot realisatie te komen van de door u opgezette plannen voor nieuwbouw van o.a. een bijkeuken, garage, dakkapel en wellicht voor een totaal nieuw nog op te zetten woning, door goed samen overleg en duidelijke afspraken kunnen we tezamen tot een tevreden resultaat komen.

nieuwbouw

Staat uw klus hier niet tussen en weet u niet zeker of de door bedachte klus uitgevoerd kan worden door  Paul Kobus neem dan gerust contact met ons op en laat u overtuigen dat we juiste persoon voor de juiste klus zijn voor u.

Mocht u nieuwsgierig zijn over de realisatie kunt u ook een kijkje nemen op onze portfolio pagina.